Historiek

cropped-Logo-SP.jpeg

 

1967
De slagerij wordt overgenomen door Antoine De Keyser en Edith Boterdaele.
Ze behouden de gevestigde naam Saint-Pierre, gelijknamig aan de stationsbuurt.

 

 

cropped-Logo-SP.jpeg

 

1986
Dochter Hilde neemt samen met haar man, Chris Hamerlinck, de zaak over.
Ze besluiten de naam te behouden en verder te bouwen aan het succesverhaal. Hilde & Chris starten met leveringen aan de HoReCa en nemen hun 1e personeelslid aan.

 

cropped-Logo-SP.jpeg

 

1991
Opening van de gelijknamige take-away die zich naast de slagerij bevindt.

 

 

 

cropped-Logo-SP.jpeg

 

2006
De slagerij wordt volledig vernieuwd.

 

 

 

cropped-Logo-SP.jpeg

 

2016 (februari)
Dochter Julie stapt in de zaak. Dit brengt het personeelsbestand op 15 medewerkers. Ook het klantenbestand is op 30 jaar tijd aangegroeid tot 120 restaurants in en rond Gent.